Vlonderreiniging Friesland

Vlonderreiniging Friesland

Zodra het winterseizoen weer voorbij is kan het terras bij uw horecagelegenheid of aan het water weer open. Maar in de afgelopen maanden heeft zich wellicht en groene laag van mos en onkruid op het terras genesteld waardoor het er niet echt fraai uitziet. Daar komt nog bij dat uw gasten of personeel kunnen uitglijden en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom kunt u gebruik maken van vlonderreiniging in Friesland door Vos Schoonmaak in Heerenveen. 

Kies voor vakkundige vlonderreiniging in Friesland

Als u wilt dat uw terras er het komende zomerseizoen weer netjes bij ligt dan neemt u contact op met Vos Schoonmaak voor deskundige vlonderreiniging in Friesland. Wij zorgen ervoor dat uw terras wordt ontdaan van algen en mossen die in de winter en in het vroege voorjaar de kans hebben gekregen om zich te ontwikkelen. Het terras wordt op een milieuvriendelijke manier gereinigd en na afloop van onze werkzaamheden ziet uw terras er uit om door een ringetje te halen. Uw gasten zullen met veel plezier op uw terras plaatsnemen voor een hapje en een drankje.

Vraag nu een prijsopgave voor het reinigen van uw vlonders

Wilt u een mooi en schoon terras? Laat de vlonders dan nu deskundig door ons reinigen. U kunt een offerte aanvragen via het contactformulier op de website of stuur een verzoek om offerte naar ons e0mailadres info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wilt u meer informatie, belt u dan met telefoonnummer 0513 – 43 53 08. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een passende offerte. 

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl