Vlonders reinigen in Friesland

Uw vlonders reinigen in Friesland met onze hulp 

Door de jaren heen kan er een groene aanslag op uw vlonder of veranda zijn ontstaan. De groene aanslag valt te verklaren door algen en bacteriën, die zich aan het hout van deze constructies hechten. Vaak is het erg lastig om de groene aanslag met normale schoonmaakmiddelen te verwijderen. Daarbij vergt het veel energie en tijd! Onze professionele schoonmakers helpen u graag bij het onderhouden en reinigen van uw vlonders. Wij beschikken over de benodigde hulpmiddelen om de groene aanslag van het hout te kunnen verwijderen. Zo lijkt uw vlonder weer als nieuw! Wanneer mogen we uw vlonders reinigen in Friesland? 

Noodzaak van vlonders reinigen in Friesland 

Het voornaamste nut van vlonders reinigen in Friesland is het laten verwijderen van de groene aanslag. Zo lijkt uw vlonder weer als nieuw en behoudt deze zijn nette uitstraling. Daarbij kan de groene aanslag het hout van uw vlonder aantasten. Iets wat de levensduur hiervan verkort. Een derde reden die maakt dat hulp bij vlonders reinigen in Friesland wenselijk kan zijn, is het feit dat vlonders gladder worden door de groene aanslag. Het maakt dat uw kinderen of dat u zelf eerder uitglijdt. Zeker wanneer de vlonder nat is. 

Vlonders reinigen in Friesland

Wilt u dat uw vlonders er in de zomer fris en schoon lijken? Laat uw vlonders reinigen in Friesland tijdens het voorjaar of vroeg in de zomer. Neem vrijblijvend contact met ons op, om een afspraak te maken voor het reinigen van uw vlonders of veranda. Vanzelfsprekend staan we ook in andere seizoenen voor u klaar, om uw vlonders een frisse look te geven! Onze krachtige schoonmaakapparaten laten de groene aanslag als sneeuw voor de zon verdwijnen.  

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten
Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen

Telefoonnummer: 0513 – 43 53 08 / 06 – 23 82 10 07
E-mailadres: info@schoonmaak-heerenveen.nl